Venla

tiistai 2. helmikuuta 2016

Kolmas treeni toden sanoo

Nimittäin kolmas agitreenipäivä peräkkäin Venlan kanssa. Tänään se paikkoi Elviä tosikoiden viikkotreeneissä. Ja mikä se totuus sitten oli? Harjoittelemalla paranee, röyhkeys ja varmuus kasvaa sekä totuus ohjaajasta paljastuu. Olen kroonisesti edellä, edellä, edellä ja myöhässä, myöhässä, myöhässä. Ohjaan sitä kuin hidasta koiraa ja sitten ihmettelen, miksi se on hidas koira. Venla teki kyllä makoisan oloisia juttuja tänään ja se oikeasti irtoaa ihan tolkuttomasti. En vain millään uskalla sitä irrotella. Vika kierroksella (videolla) Venla on jo raukkaparka ihan läkähdyksissä, mutta reippaasti tekee hommia ja yrittää parhaansa, vaikka makoilen tiellä koko ajan.

+Venlan röyhkeys (tarkoittaa, että itseluottamus kohoaa)
+Itsenäisyys
+Esteiden aina vain aikaisemmin ja aikaisemmin tapahtuva lukitseminen

-ohjaajan reaktionopeuden hitaus
-koiran aerobinen kunto (pyöräilemään pitäis päästä ja keksiä muita kunnonkohotustapoja vapaana lenkkeilyn sijaan, kun ei vapaana voi pitää)
-putki-kontaktierottelu


Elviiran kanssa käytiin illan päätteeksi viettämässä laatuaikaa lenkillä. Ja onpa ihanaa, kun lenkki etenee! Venla kun on mukana, joutuu joko a) vetämään jäljellä olevaa punnusta perässä tai b) muuten vain keskittymään siihen, mihin se sinkoilee ja koska ja miksi. Elvi kulkee tasan sitä laitaa ja tasan suoraan eteenpäin ja tasan parasta mahdollista vauhtia. Ihan paras lenkkikaveri.


Huomenna päästään ostamaan Venlalle kisakirja ja startataan yhdellä treenillä virallisissa rally-tokokisoissa. Joskus tulee mieleen, että kisoista kun kuitenkin maksaa, niin voisihan niihin hitusen paremmin treenatakin. Seuraavia varten petrataan. Mitenhän käy huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti