Venla

lauantai 13. helmikuuta 2016

Liika suunnittelu

Heh. Olin hienosti suunnitellut tämän koiratanssikisatauon. Seuraava kt-kisa on huhtikuun alussa. Tämä aikana ajattelin, että ehditään hienosti käydä Vennin kanssa parit rallykisat ja nousta sinne AVO-luokkaan. Ja vieläpä lähikisoina eli ettei tarvitsisi ajella etelänmatkoille edes niitä varten. Tänä aamuna pakattiin auto, käytiin lenkillä ja tarkistettiin, että kaikki Kannuksen rally-tokokisoja varten olevat kamppeet ovat mukana. Juuri ennen lähtöä mieleeni tuli vielä tarkistaa juoksutilanne ja pam. Venlalla on juoksut. Ei mentykään kisoihin. Eikä muuten mennä niihin toisiinkaan lähikisoihin, sillä juoksut ovat silloin ihan lopuillaan. Etelänmatka tiukalla aikataululla taitaa odottaa sittenkin maaliskuuun lopussa. Tavoitteestahan ei tingitä. Eniten kyllä silti harmittaa huomisen päivän BH-koeyksärin peruuntuminen. Meille tulee vähän kiire.

Nyt onkin siis hyvää aikaa keskittyä kotona aktivointiin eli liikkeiden opetteluun ja muuhun tärkeään, kuten housuissa hallilla agin loppusilauksen tekoon. Näiden lisäksi Vennin juoksujen aikaan myös lenkit on pidettävä piiiiiitkänä. Venni raukka, muutenkin rankkaa ja sitten vielä fyysisesti väsytetään ihan loppuun. Mutta mieluummin otan fyysisesti väsyneen juoksuhuuruissaan olevan koiran kuin henkisesti rasittavan tapauksen. Anytime.

Tänään oli hienoakin hienompi talvipäivä, jonka kunniaksi mittailin itse pihaa ensi kevään aitaustalkoita varten ja likat pelailivat vähän palloa. Toivottavasti huomenna talvikeli jatkuu ja päästään irtivapaalenkille metsään/pellolle. Ven seitsemän metrin liinassa irtivapaana.

Nauttikaa videosta, terrieritoimintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti